JABLANAC

JABLANAC
Turistička baština Jablanac

srijeda, 7. prosinca 2011.

Ludi Čačić i njegove izjave !

Komadina: Nema svađe oko funkcija, nije ovo podjela pljena, HNS ima tri mjesta u vladi

Naša razina razgovora nije takva, neovisno o bilo čijim ambicijama. Ovo nije podjela plijena Ukupan broj HNS-ovih resora koji je dogovoren u Koaliciji jesu tri ministarstva uključujući i Čačića, koji je uostalom to sam javno i potvrdio- odgovor je Zlatka Komadine na novinarska pitanje o navodnim tenzijama između čačića i Milanovića oko ministarskih funkcija ali i rukovodećih pozicija u javnim tvrtkama i državnim poduzećima. 

Komadina ne vidi mogućnost da HNS polaže pravo i na HSU-ovo mjesto u vladi jer je kaže ta stranka od prapočetaka razgovora jasno rekla da nema aspiracija na mjesto u izvršnoj vlasti, nego su samo ponudili dio svojih ljudi za niže funkcije. 

SDP-ovac Željko Jovanović koji trenutno slovi kao naizgledniji kandidat za ministra znanosti, na tu temu odbija svaki komentar no zato je na današnjem susretu s novinarima obećao gradnju kliničke bolnice u Rijeci kao i obnovu Pulske bolbnice jer su to kaže priroiteti zdravstva te resora znanosti, jer je riječki KBC ujedno i sveučilišna bolnica.

I dok HNS-ovci pa i šef IDS-a Ivan Jakovčić bez ustručavanaj govore o imenima ministarsa iz svoje kvote, SDP-ovci se niti u neformalnim razgovorima na tu temu ne daju navući- samo ponavljaju, obećali smo šefu, on će objaviti imena.

Nema komentara:

Objavi komentar